Во повеќегодишното постоење на нашата фирма се стекнаме со искуства какви што се бараат низ цела Европа. Така, може слободно да се пофалиме со квалитетни и навремено извршување на поголем дел од транспортните услуги.

Услуги кои ги нудиме:

 1. Транспорт на:

-          Палетизирана роба во церада

-          Палетизирана роба во фургон

-          Палетизирана роба во фриго

-          Висечки текстил

-          Двоспратно товарање во фриго и фургон (Dopelstock)

 1. Посредништво

-          Организираме најразличен транспорт на секаков вид на стока на било која дестинација во Европа (цели утовари, групни утовари, специјални вонстандардни транспорти итн.)

 1. Релации

Македонија, Бугарија, Романија, Турција, Албанија, Србија, Унгарија, Австрија, Чешка, Словачка, Германија, Белгија, Холандија, Луксенбург, Франција, Швејцарија, Обединетото Кралство, Полска, Латвија, Литванија, Молдавија, Шпанија, Португалија, Данска, Норвешка, Шведска, Белогусија, Украјна, Русија.

Зошто да не изберете нас!

 • Team passionate about ideas

  Raesentium.corrupti quos dolores etexcepturi sint occaecati cupidiate non providensiilique sunt.
 • Focus effective solutions

  Raesentium.corrupti quos dolores etexcepturi sint occaecati cupidiate non providensiilique sunt.
 • Success helping to build business

  Raesentium.corrupti quos dolores etexcepturi sint occaecati cupidiate non providensiilique sunt.
 • Support for fast and accurate

  Raesentium.corrupti quos dolores etexcepturi sint occaecati cupidiate non providensiilique sunt.