Располагаме со лиценци за внатрешен и надворешен транспорт:

 • ЦЕМТ дозволи,
 • АДР сертификати
 • АДР советник кој воедно е одговорен за целата постапка и опрема во возилата.

 

 

 15  1  2

 

 

Зошто да не изберете нас!

 • Team passionate about ideas

  Raesentium.corrupti quos dolores etexcepturi sint occaecati cupidiate non providensiilique sunt.
 • Focus effective solutions

  Raesentium.corrupti quos dolores etexcepturi sint occaecati cupidiate non providensiilique sunt.
 • Success helping to build business

  Raesentium.corrupti quos dolores etexcepturi sint occaecati cupidiate non providensiilique sunt.
 • Support for fast and accurate

  Raesentium.corrupti quos dolores etexcepturi sint occaecati cupidiate non providensiilique sunt.